Μονη Οσιου Δαυιδ Ευβοια Φωτια / Δοξολογική σύναξη για την αγιοκατάταξη του Γέροντος ... - Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έχουν παραταχθεί κατά μήκος του.

Μονη Οσιου Δαυιδ Ευβοια Φωτια / Δοξολογική σύναξη για την αγιοκατάταξη του Γέροντος ... - Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έχουν παραταχθεί κατά μήκος του.. «μας έχουν πνίξει οι καπνοί ενώ η φωτιά απέχει περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο από το μοναστήρι μας. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη β. Με παράκληση στην παναγία απάντησαν στην πύρινη λαίλαπα ο hγούμενος γέρων γαβριήλ και τα μέλη της αδελφότητας της ιεράς μονής οσίου δαυίδ ευβοίας στο φλεγόμενο μαντούδι, το απόγευμα της τρίτης 3 αυγούστου 2021 (δείτε το σχετικό βίντεο εδω). Μονή αγίου νικολάου εύβοιας, η (5) μοναχές.

Μονή οσίου δαυίδ γέροντος, η (13) μοναχοί. Στο ναό της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη βόρεια εύβοια εξαιτίας της εκτεταμένης φωτιάς που εκδηλώθηκε την τρίτη στην περιοχή. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Δύο πατέρες μαζί με άνδρες της πυροσβεστικής , παρέμειναν στο μοναστήρι,ενώ ο γέροντας με τους υπόλοιπους.

Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ...
Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... from 2.bp.blogspot.com
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, με την πυροσβεστική να δίνει μάχη σε τέσσερα μέτωπα προκειμένου να την θέσει υπό έλεγχο, τη στιγμή που η ιερά μονή του οσίου δαυίδ κινδυνεύει να καεί ολοσχερώς και τις αρχές να εκκενώνουν χωριά. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Ευβοια καθώς πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε και μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο κοντά στο χωριό κουρκουλοί. 12,166 likes · 36 talking about this. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έχουν παραταχθεί κατά μήκος του. Δύο πατέρες μαζί με άνδρες της πυροσβεστικής , παρέμειναν στο μοναστήρι,ενώ ο γέροντας με τους υπόλοιπους. Σημειώνεται πως το μέτωπο επεκτείνεται δραματικά, ενώ σύμφωνα με το eviaportal.gr εκκενώθηκαν τα χωριά ροβιές, δρυμώνας και η ιερά μονή οσίου δαυίδ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Την ίδια ώρα στο μαντούδι έχουν καεί.

Προς το μοναστήρι του όσιου δαβίδ, στον δρυμώνα, κοντά στο χωριό δαμιά, κατευθύνεται η καταστροφική «η φωτιά έρχεται προς το μοναστήρι. Δεν μπορούμε να δούμε και εμείς. Το κελλί του οσίου ιάκωβου τσαλίκη. Οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έχουν παραταχθεί κατά μήκος του. Ο δήμαρχος μαντουδίου, γιώργος τσαπουρνιώτης, απηύθυνε έκκληση για. Οι μοναχοί που είναι στο μοναστήρι παρά τις. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη βόρεια εύβοια εξαιτίας της εκτεταμένης φωτιάς που εκδηλώθηκε την τρίτη στην περιοχή. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Οι προσκυνητές που ήταν στην μονή έχουν απομακρυνθεί σε ασφαλές εδαφος. Πολλοί χριστιανοί από όλη την ελλάδα, επισκέπτονται τή μονή γιά να προσκυνήσουν τά άγια λείψανα πολλών αγίων και φυσικά του ιδρυτού της οσίου δαυΐδ του γέροντος. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. 12,166 likes · 36 talking about this.

Βλέπουμε καπνούς να έρχονται πάνω. «μας έχουν πνίξει οι καπνοί ενώ η φωτιά απέχει περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο από το μοναστήρι μας. Την ίδια ώρα στο μαντούδι έχουν καεί. 'αλλο μέτωπο είναι στη δαμιά, ενώ υπάρχει ένα ακόμη μέτωπο στο καλαμούδι κάτω από τη μονή οσίου δαυΐδ. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη β.

Γέροντας Γαβριήλ: «Ο Όσιος Ιάκωβος όπως τον γνώρισα ...
Γέροντας Γαβριήλ: «Ο Όσιος Ιάκωβος όπως τον γνώρισα ... from orthodoxia.info
12,166 likes · 36 talking about this. Δύσκολες ώρες για κατοίκους και τουρίστες στις ροβιές από τη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της στην εύβοια. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση 500 μ.από το μοναστήρι του οσίου δαυίδ. Δύσκολες ώρες βιώνει η εύβοια καθώς η μεγάλη φωτιά που κατακαίει την περιοχή λίμνη, είναι σε εξέλιξη με αμείωτη ένταση. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, με την πυροσβεστική να δίνει μάχη σε τέσσερα μέτωπα προκειμένου να την θέσει υπό έλεγχο, τη στιγμή που η ιερά μονή του οσίου δαυίδ κινδυνεύει να καεί ολοσχερώς και τις αρχές να εκκενώνουν χωριά. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Ο δήμαρχος μαντουδίου, γιώργος τσαπουρνιώτης, απηύθυνε έκκληση για.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, με την πυροσβεστική να δίνει μάχη σε τέσσερα μέτωπα προκειμένου να την θέσει υπό έλεγχο, τη στιγμή που η ιερά μονή του οσίου δαυίδ κινδυνεύει να καεί ολοσχερώς και τις αρχές να εκκενώνουν χωριά.

Δεν μπορούμε να δούμε και εμείς. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη βόρεια εύβοια εξαιτίας της εκτεταμένης φωτιάς που εκδηλώθηκε την τρίτη στην περιοχή. Ευβοια καθώς πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε και μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο κοντά στο χωριό κουρκουλοί. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Την ίδια ώρα στο μαντούδι έχουν καεί. Ὡς ὅσιον μέλψωμεν εὐλαβῶς, ἰάκωβον θεῖον, τῆς εὐβοίας τόν φρυκτωρόν, τόν ἁγιασθέντα ἐν κυρίῳ, καί τῶν πιστῶν ἀντιλήπτορα μέγιστον. Προς το μοναστήρι του όσιου δαβίδ, στον δρυμώνα, κοντά στο χωριό δαμιά, κατευθύνεται η καταστροφική «η φωτιά έρχεται προς το μοναστήρι. Τα πράγματα είναι εντελώς ανεξέλεγκτα. Συνεχίζει να είναι δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια, με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη για δεύτερη μέρα, έχοντας κάψει ήδη περισσότερα τα χαράματα εκκενώθηκαν επίσης οι κουρκουλοί, ο δρυμώνας και η σκεπαστή, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη μονή του οσίου δαυίδ, αφού από το. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έχουν παραταχθεί κατά μήκος του. Κάντε κάτι να σταλούν εναέρια μέσα, αλλιώς θα καούμε. Η φωτιά στην εύβοια έφτασε στην πόρτα της μονής του οσίου δαυΐδ.

Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Ευβοια καθώς πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε και μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο κοντά στο χωριό κουρκουλοί. Μονή αγίου νικολάου εύβοιας, η (5) μοναχές. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Ὡς ὅσιον μέλψωμεν εὐλαβῶς, ἰάκωβον θεῖον, τῆς εὐβοίας τόν φρυκτωρόν, τόν ἁγιασθέντα ἐν κυρίῳ, καί τῶν πιστῶν ἀντιλήπτορα μέγιστον.

Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ...
Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... from 2.bp.blogspot.com
«ένας σύγχρονος άγιος ~ ο όσιος ιάκωβος (τσαλίκης)». Ευβοια καθώς πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε και μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο κοντά στο χωριό κουρκουλοί. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Μονή οσίου δαυίδ γέροντος, η (13) μοναχοί. Ὡς ὅσιον μέλψωμεν εὐλαβῶς, ἰάκωβον θεῖον, τῆς εὐβοίας τόν φρυκτωρόν, τόν ἁγιασθέντα ἐν κυρίῳ, καί τῶν πιστῶν ἀντιλήπτορα μέγιστον. Νωρίς το μεσημέρι εκκενώθηκαν οι περιοχές ροβιές, δρυμώνας και η ιερά μονή οσίου δαυίδ. Βλέπουμε καπνούς να έρχονται πάνω. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook.

Οι πυροσβέστες κυνηγούν κυριολεκτικά τις φλόγες μέσα στις αυλές των σπιτιών και προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στην καιόμενη έκταση.

12,166 likes · 36 talking about this. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Ευβοια καθώς πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε και μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο κοντά στο χωριό κουρκουλοί. Από το νέο βιβλίο της ιεράς μονής οσίου δαυίδ: Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Δεν μπορούμε να δούμε και εμείς. Νωρίς το μεσημέρι εκκενώθηκαν οι περιοχές ροβιές, δρυμώνας και η ιερά μονή οσίου δαυίδ. Το κελλί του οσίου ιάκωβου τσαλίκη. Τα πράγματα είναι εντελώς ανεξέλεγκτα. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Βλέπουμε καπνούς να έρχονται πάνω. Δύο πατέρες μαζί με άνδρες της πυροσβεστικής , παρέμειναν στο μοναστήρι,ενώ ο γέροντας με τους υπόλοιπους.